Alba
Rosique

Alba Rosique - logo

Psicòloga clínica
Terapeuta familiar

Avís legal

Titular: Alba Rosique

NIF:33951587E
Direcció: C/ del Pare Gallissà, 13 – 08500 Vic (Barcelona)
Telèfon: 689062121
Contacte: hola@albarosique.com

Tots els drets reservats.

Alba Rosique, en compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que: La seva denominació social és Alba Rosique amb NIF 33951587E i el seu domicili social és al C/ del Pare Gallissà, 13 – 08500 Vic (Barcelona).

Per comunicar-vos amb nosaltres, posem a la vostra disposició l’email de contacte: hola@albarosique.com

Informem que la web https://albarosique.com té per objectiu facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta entitat realitza juntament amb els seus productes i serveis.

 

Usuaris

L’accés i/o ús del portal de ALBA ROSIQUE atribueix la condició d’usuari, que accepta, des de el referit accés i/o ús, les condicions general d’ús que consten en aquest avís legal. Les citades condicions seran d’aplicació independentment de les condicions generals de contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

 

Propietat dels continguts

Tot el contingut de la present pàgina web, incloent els textos, imatges, dissenys, combinacions de colors, marques o logotips, estructura de disseny etc. són propietat intel·lectual de ALBA ROSIQUE i estan protegits per la legislació vigent. Aquests continguts en cap cas poden ser reproduïts o copiats, a excepció de les imatges que siguin públiques. Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part de continguts d’aquesta web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Alba Rosique. L’usuari s’haurà d’abstenir de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat instal.lat en la web.

Alba Rosique es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar els continguts de la pàgina web o limitar el seu accés de forma temporal o definitiva, sense previ avís.

Alba Rosique no es fa responsable de les conseqüències o danys que es puguin produir per l’accés o ús de la seva pàgina web i, de forma especial, per les pàgines web de terceres persones a les quals es pugui accedir a través d’aquesta pàgina web.

 

Renúncia i limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles mitjançant la pàgina web poden incloure incorreccions o errors. De forma periòdica s’incorporen canvis a la informació continguda. Alba Rosique pot incloure en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts.

Alba Rosique declina qualsevol responsabilitat en cas d’interrupcions o mal funcionament dels serveis continguts o oferts en la web a internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, Alba Rosique no es fa responsable de les caigudes de  la xarxa, pèrdues d’informació o qualsevol altre classe de dany indirecte que pugui ser causat als usuaris per causes alienes a la mateixa. Alba Rosique no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin ininterromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin esmenats o que el servei o el servidor que el posa a disposició estigui lliure de virus o d’altres components nocius.

 

Responsabilitat dels usuaris de l’ús i contingut

Tan l’accés a la website com l’ús que es pugui realitzar de la informació i continguts inclosos en els mateixos serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix estarà supeditada a la legalitat nacional o internacional aplicable així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, que seran responsables d’aquest accés i correcte ús. Els usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l’ordre públic, a les bones costums, als drets de tercers, tot això segons les possibilitats i fins per als que estan concebuts.

Alba Rosique no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

 

Enllaços

En el cas que en la web es disposessin d’enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’internet, Alba Rosique no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Alba Rosique assumirà cap responsabilitat per els continguts d’algun enllaç que pertanyi a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, veracitat i validesa de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests vincles o enllaços d’altres llocs d’internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus de fusió o participació amb les entitats connectades.

 

Llei Aplicable

El present Avís Legal i tota qüestió relacionada amb aquesta website serà aplicada la legislació espanyola.