Alba
Rosique

Alba Rosique - logo

Psicòloga clínica
Terapeuta familiar

Avís legal

Titular: Alba Rosique

NIF: 33951587E
Direcció: 
C/ del Pare Gallissà, 13 – 08500 Vic (Barcelona)
Telèfon: 689062121
Contacte: hola@albarosique.com

Tots els drets reservats.

Alba Rosique, en compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que: La seva denominació social és Alba Rosique amb NIF 33951587E i el seu domicili social és al C/ del Pare Gallissà, 13 – 08500 Vic (Barcelona).

Per comunicar-vos amb nosaltres, posem a la vostra disposició l’email de contacte: hola@albarosique.com

Informem que la web https://albarosique.com té per objectiu facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta entitat realitza juntament amb els seus productes i serveis.

Alba Rosique, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, garantitza la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus socis, subscriptors i col·laboradors.

Les seves dades personals seran usades per a la nostra relació i poder prestar els nostres serveis. Aquestes dades són necessàries per poder relacionar-nos amb vostè, el que ens permet l’ús de la seva informació dins de la legalitat. Així mateix, podran tenir coneixement de la seva informació aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar els nostres serveis. Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis aplicables. En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació. També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat (portabilitat). Per sol·licitar algun d’aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, a: C/ del Pare Gallissà, 13 – 08500 Vic (Barcelona). En el cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, pot formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).