Benvingudes i benvinguts a aquest nou espai!

Un espai construït amb molt d’amor, paciència, delicadesa i pensant en tots els detalls.

Aquesta petita casa virtual que m’han ajudat a construir amb molt d’amor la parella d’Alucinamandarinas pretén oferir-vos un espai on em pugui comunicar amb vosaltres sentint-me còmoda i a gust, obert a compartir, a conèixer noves persones i a les històries que les acompanyen.

Des que vaig entrar en el món de la maternitat, vaig posar moltes coses en qüestió. Em va remoure per dins i per fora; però, per sort, de mica en mica totes va anar trobant el seu lloc i una d’elles ha estat la professió. Ara ja fa un temps que vaig fer un cop de cap i vaig decidir confiar plenament en aquesta feina. La psicoteràpia a vegades no t’ho posa fàcil, però a la vegada és molt agraïda. I és per això, per les experiències i sensacions tan íntimes que comparteixen amb mi les persones que m’han fet confiança, que fa que cada vegada en tingui més ganes.

M’apassionen les relacions humanes i com aquestes es construeixen des que estem a dins de la panxa de la mare. És com una manta que es va construint de mica en mica i que no s’acaba mai. Però cada punt i cada espai es mereix el seu lloc i, en el cas que s’encalli, es mereix ser escoltat per poder desfer els nusos que no deixen seguir teixint.

El nostre cos, les nostres emocions, i el nostre llenguatge són fonts d’informació essencials per a treballar a teràpia, i a mi m’encanta utilitzar la parla però també la creativitat.

En aquesta web hi trobareu informació, principalment sobre els serveis en els quals jo us puc ajudar. També hi ha informació diversa sobre quin recorregut he seguit i segueixo en l’àmbit de formació, a quins llocs em podeu trobar treballant, l’espai de xerrades i tallers que ofereixo i, per últim, l’espai on podreu anar trobant els escrits que vagi fent.

Gràcies per llegir-me i, si mai coincidim, fins ben aviat!