Plataforma EXPÁNDETE

Us presento el projecte EXPÁNDETE.

Es tracta d’una plataforma virtual per qualsevol dona i/o mare que tingui ganes d’informar-se al seu ritme i això la permeti maternar de forma conscient i empoderada.

Un projecte que ofereix recursos perquè com a dona puguis decidir com EXPANDIR-TE.

En ell hi participem psicòlogues, doules, llevadores, assessores, sexòlogues, advocades i/o matriactivistes que a través de contingut audiovisuals intentem parlar i tractar temes que tingui a veure amb les nostres especialitats.

La intenció de la plataforma és construir un espai on cada dona pugui consumir i digerir al seu ritme tota la informació que s’hi penja mensualment a través de 30 professionals i participacions puntuals.

Els vídeos es classifiquen segons les següents categories per fer més fàcil la navegació i la recerca de la informació: embaràs, lactància, part, sexualitat, feminisme, autocuidado, parella, infertilitat, dol, com madremente puc, criança, adolescències, acollida i adopcions (entre d’altres).

Per accedir aquest espai cal fer-se sòcia i pots pagar una quota mensual de 9.99€ o una quota anual de 99€. L’objectiu és que qualsevol dona tingui accés a la informació, sigui quina sigui la seva situació.

Gràcies per la confiança.

A continuació et deixo un link que et porta directament a fer-te sòcia si t’interessa formar part de la plataforma. I és a través del meu link que m’ajudes a donar valor al contingut que jo hi ofereixo.